René van der Gijp van ‘Vandaag Inside’ bezit mysterieuze miljoenen

ByLisa Paulussen

16 oktober 2023
Foto: William Rutten / SBS6

René van der Gijp, de man die iedereen aan het lachen maakt met zijn grappen bij ‘Vandaag Inside’, speelt het slim met zijn geld; dat schrijft Party.

Ooit de voetbalster, nu de tv-ster, René houdt het mysterieus als het om geld gaat. Met twee bedrijven op zijn naam, miljoenen op de bank en drie huizen, zou je zeggen dat René een zorgeloos leven leidt. Maar toch zei hij tijdens contractbesprekingen dat het van hem niet meer hoefde. Was het een slimme zet om meer geld te krijgen, of was het echt een roep om rust? 

René’s eigen vermogen schommelt rond de 4 miljoen euro, maar toch lijkt hij nog steeds de man van het volk te blijven. De tv-persoonlijkheid die de lachers op zijn hand krijgt, en daar geniet Nederland elke avond weer van.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.