Martien Meiland: “Helemaal perfect!”

ByLisa Paulussen

2 augustus 2024
Foto: William Rutten / SBS6Foto: William Rutten / SBS6

Op vakantie gaan met de camper was voor Martien Meiland en zijn familie een spannend gebeuren. Ze hadden het nooit eerder gedaan, maar vonden het wel een unieke ervaring.

Gelukkig had de familie weinig moeite om zich aan te passen en hadden ze ook ruimte genoeg om te kunnen koken in de camper.

“We hadden een oventje. Ik had heel mooie schalen meegenomen en dan kochten we in de supermarkt bijvoorbeeld platte aardappeltjes en daaroverheen courgettes. En dan schoven we het zo n de oven. Helemaal perfect”, zegt Martien in Weekend.

Als je moet koken in je camper dan zijn er bepaalde gerechten die je beter niet klaarmaakt. Je bent veel beter af met makkelijk eten waar weinig werk aan is.

“Ik ben altijd heel karig met eten, het boeit mij niet zo. Je moet niet te moeilijk zijn of van luxe houden, dan vind je het niet leuk in een camper.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.