André Hazes: “Dat is mijn doel op dit moment”

ByLisa Paulussen

3 augustus 2024
Foto: Wim Dezutter

We hebben André Hazes een tijdje moeten missen, maar nu hij terug is als zanger, is hij ook online volop terug. Hij houdt zijn volgers weer op de hoogte van zijn reilen en zeilen en je hoeft niks te missen van wat hij allemaal doet.

“Ik vind het tof om mensen mee te nemen in mijn leven. En het gaat negen van de tien keer nergens over. Maar ik denk dat dat htgeen is wat er juist goed aan werkt. Dus ik ben nooit iets aan het verkopen, maar gewoon altijd een beetje onzin aan het lullen”, zegt André in Weekend.

Hazes kijkt niet meer achterom en is volop bezig met het kijken naar de toekomst. Hij is ondertussen anderhalf jaar clean en geniet volop van het leven en zijn carrière.

“Nu is mijn doel de allerbeste entertainer van Nederland worden. Daar werk ik nu naartoe, dat is mijn houvast. En wat mijn privéleven betreft: ik wil Monique en André Jr. nooit meer kwijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.