Glennis Grace: “Ik doe het nooit meer op deze manier”

ByLisa Paulussen

11 augustus 2024
Foto: DPG Media

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor Glennis Grace. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, maar het werd ook meteen een heel leerzame periode. Ze heeft in die periode vooral de liefde voor zichzelf teruggevonden.

“In de periode waarin mijn wereld bestond uit optreden, geven en continu entertainen, kwam ik eigenlijk niet aan mezelf toe. Nu het wat rustiger is dan normaal, ben ik erachter gekomen dat ik ook genie van de dingen die ik zelf kan doen. Ik kan me nu ook focussen op mijn familie, mijn vrienden en mijn kind natuurlijk. Die was altijd al het belangrijkste”, zegt ze in Weekend.

Hoewel die periode niet echt leuk was, heeft he voor Glennis vooral heel wat voordelen met zich meegebracht. Bovendien heeft ze nu ook wat meer balans voor de toekomst.

“Ik zal het ook nooit meer doen als hoe het is gegaan: de drukt en hoe je geleefd wordt in dit wereldje, daar heb ik wel van geleerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.