Dries Roelvink: “Financieel heeft hij geen medelijden nodig”

ByLisa Paulussen

30 augustus 2024
Foto: Dries Roelvink

Nog niet zo heel lang geleden gingen Dave Roelvink en Jazzlyn uit elkaar. Dave wilde het rustig aan doen, maar is ondertussen alweer verliefd op iemand anders. De gelukkige is Marijn Kuipers, een influencer.

“Ik ben heel blij dat Dave opnieuw verliefd is. Hij was zo’n negen maanden alleen en al een tijdje uit elkaar met Jazz voordat het in de media kwam. Hij zei eerder tegen me: ‘Nu ik niet meer in een gezin woon, niet meer als dj werk en niet meer drink, voel ik een leegte’”, zegt Dries in Weekend.

Uiteindelijk vond Dave een nieuwe woning, ziet hij zijn zoon drie dagen in de week en waren er maar 4 dagen meer over dat hij zich kon afvragen: ‘En nu?’

“Financieel hoeft hij geen medelijden te krijgen, maar je kunt nog zoveel geld hebben: hij miste iemand om dingen mee te delen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.