Dries Roelvink: “Toch gebeurt zoiets!”

ByLisa Paulussen

1 september 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Dries Roelvink is al een lange tijd bezig met zijn carrière en heeft in al die jaren veel artiesten zien komen en gaan. En het ging ook wel eens door Dries zijn hoofd dat het soms misschien beter was om iets aders te gaan doen.

“Soms scoorden anderen uit het niets een hit, terwijl mijn grote doorbraak uitbleef. Toen heb ik weleens getwijfeld of het aan mijn repertoire lag. Maar weet je, hit of geen hit: ik verdiende al wel heel goed”, zegt hij in Story.

Uiteindelijk is Dries nog altijd een van de best verdienende artiesten van Nederland en een van de meest geboekte artiesten. Dries mag dus zeker niet klagen.

“Ik liep vorig jaar met Tino Martin over straat. We werden aangehouden door mensen die vroegen: ‘Tino, wil je even een foto van ons en Dries maken?’ Tino treedt op in stadions en heeft zijn huis volhangen met platina platen. En toch gebeurt zoiets!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.