Iedereen in Vlaanderen zegt hetzelfde over Glennis Grace: “Prachtig”

ByLisa Paulussen

26 augustus 2024
Foto: DPG Media

Zelf heeft Glennis Grace er zondag mogelijk niet meer aan gedacht, maar de zangeres was zondagavond te zien in het Belgische muziekprogramma ‘Tien Om Te Zien’, de Belgische versie van ons ‘Muziekfeest op het plein’. Glennis was iets meer dan een maand geleden bij de opname van dat programma aanwezig en zondag was de uitzending.

De Belgen zijn vol lof over het live-optreden van Glennis Grace. “Ze is een fantastische zangeres en warm persoon”, schrijft Medard. Dat ze lief is, daar sluit Tamara zich dan weer bij aan.

“Heel mooi gezongen. Kippevel”, reageert Anja en volgens Linda was Glennis zelfs de beste van de award. Ook Luc is duidelijk onder de indruk: “Glennis heeft een stem waar velen van kunnen leren”, klinkt het.
“Zingen kan ze,” weet Eveline. Glennis bracht bij onze zuiderburen trouwens het nummer ‘Afscheid’.

Er zijn ook enkele Nederlanders die reageren. “Laat ze lekker in België blijven hier in Nederland is ze uitgekotst”, reageert Leon.

En ook Jop heeft zijn mening geventileerd: “Jammer dat ze zichzelf zo in de weg zit soms! Geweldige stem, haar optreden bij het eurovisie songfestival in Rotterdam was fantastisch! Dat hele Jumbo gedoe zorgt er nu voor dat ze in eigen land geen poot meer aan de grond krijgt! En dat voor misschien wel de beste zangeres die we hebben. Echt zo zonde!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.