“Gordon is een seksboerderij begonnen”

ByLisa Paulussen

31 augustus 2024
Foto: ANP

De fans van Gordon kunnen al niet wachten tot wanneer het 6 september is. Dan start de realityreeks rond de zanger en presentator en krijgen we een blik in het leven van Gordon.

Daarin krijgen we ook te zien hoe Gordon een nieuwe koffiebar heeft geopend. En op die koffiebar is hij heel erg trots. Dat liet hij zelf weten op de opening.

“Alles wat ik in mijn hoofd had, is uitgekomen en daar ben ik ontzettend trots op. Ik ben blij dat jullie bij de opening waren. Alle mensen die ik liefheb, alle mensen die mij een warm hart toedragen, zelfs de media. Ik ben nu al benieuwd wat voor verhaal er morgen verschijnt: ‘Gordon koopt oude schuur’ of ‘Gordon toch een seksboerderij begonnen’”, lacht Gordon op de opening en lezen we ook in Weekend.

Maar Gordon hoopt vooral een nieuwe start te kunnen maken, ook met de media. Hij wil op een positieve manier kunnen verder gaan. En zo vertelt hij ook over de woning naast zijn koffiebar.

“Het huis kwam vrij en dat vond ik fantastisch, want drie jaar geleden was ik vertrokken naar Dubai met heel veel hoop en spannende avonturen in mijn hoofd. Ik heb het geprobeerd, maar na drie jaar besefte ik dat er maar één plaats is waar je altijd thuis bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.