Jandino Asporaat door het dolle heen

ByLisa Paulussen

4 september 2024
Foto: Brunopress.nl

Jandino Asporaat had een meer dan fantastische dag. Er waren namelijk de uitreikingen van het gouden kalf en Jandino viel zelf ook in de prijzen, niet één, maar wel vijf keer!

“Vandaag hebben we toch weer een stukje film geschiedenis geschreven en daar ben ik stiekem best heel trots op”, begint hij op Instagram.

De comedian en acteur wist de vijf prijzen in de wacht te slepen door de film Bon Bini. Daar zijn ondertussen al enkele films van verschenen, en ze blijven elke keer weer een groot succes.

En door het winnen van deze prijzen, blikt Asporaat ook nog een keertje terug naar zijn beginjaren als acteur.

“Toen ik jaren geleden aan een casting agent vroeg, na elke keer uit films geknipt te worden, wat kan ik doen om ooit misschien een hoofdrol te krijgen. Keek ze me aan en zij zeer zakelijk, sorry maar jij hebt geen hoofd voor een hoofdrol speler.” Maar zo zie je maar hoe het tij toch snel kan keren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.