Hebben Nick & Simon nog contact?

Foto: Nico Kroon

In augustus 2022 maakten Nick Schilder en Simon Keizer, beter bekend als Nick & Simon – het  bekendste zangduo van Nederland, bekend dat ze als muzikaal duo zouden stoppen in het voorjaar van 2023. In maart en april van dat jaar hadden ze daarom een reeks afscheidsconcerten, die uiteindelijk eindigde in Rotterdam Ahoy.

In Veronica Superguide lezen we in een interview met Nick hoe het contact tussen de voormalige muzikale compagnons de route tegenwoordig nog is: “Simon en ik hebben af en toe nog contact”, zegt Nick daarover.

“Soms is er een maand waarin we elkaar drie keer tegenkomen, dan weer zien we elkaar twee maanden niet. Hij is bij mijn theatershow geweest en we spreken elkaar ook af en toe via de app. Maar we gaan wel ieder onze eigen weg en bewandelen ons eigen pad”, omschrijft Nick hun huidige band.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.