André Hazes en Monique vieren een mijlpaal in hun leven

ByLisa Paulussen

14 september 2024
Foto: Play4

Zaterdag was het feest ten huize André Hazes en Monique Westenberg. De twee vierden een jubileum waar vooral André voor verantwoordelijk is: hij was zaterdag dag op dag 3 jaar clean.

Hazes heeft in het verleden van heel wat drank en drugs genoten maar helaas ook de nadelen ervan ervaren. Drie jaar geleden had hij er genoeg van en hij besloot in te grijpen nadat een optreden in een Belgisch muziekprogramma een fiasco werd. Hazes besefte even later dat het zo niet verder kon en hij trok naar een ontwenningskliniek.

Ondertussen is dat dus drie jaar geleden en het mag gezegd dat de zanger er serieus op vooruit is gegaan. Zijn relatie met Monique is weer top en de band met zijn zoontje was nooit eerder zo goed.
Ja, André Hazes zit weer op het juiste spoor en daar mag hij trots op zijn. Proficiat André!!!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.