Dit is geen ding voor moeder Borsato

ByLisa Paulussen

21 september 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Als alles goed gaat, mag Mary – de moeder van zanger Marco Borsato -volgend jaar in juli haar 80ste verjaardag vieren. Aan Party vertelt ze hoe ze daarover denkt: “Het is een getal en het lijkt natuurlijk heel oud”, stelt Mary.

“Vroeger, toen ik een jong meisje was, was 80 in mijn beleving dat je stervende bent”, lacht moeder Borsato. “Maar nu is het voor mij helemaal geen ding. Ik ben gewoon blij dat ik nog elke dag de dag kan plukken. En dat doe ik ook.”

“Ik zie eigenlijk ook alleen maar de mooie dingen van ouder worden”, vervolgt Mary. “Alles wat niet-positief is, probeer ik om te slaan”, zegt ze. “Ik probeer het te verwerken en er dan uiteindelijk ook positiviteit uit te halen. Zo doe ik het. Want als je het achter je neergooit, dan komt het onherroepelijk bij je terug. Dan loopt het op, krijg je een burn-out of weet ik wat, en dat is mij nooit gebeurd in mijn leven”, aldus Mary.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.