Carrie ten Napel krijgt geweldige kans

ByLisa Paulussen

23 september 2024
Foto: Janita Sassen

Met de nieuwe vrijdagavondshow ‘Carrie op vrijdag’ heeft presentatrice Carrie ten Napel een nieuwe presentatieklus beet. De zoveelste in een lange rij die samen inmiddels een meer dan mooie carrière vormen.

De afgelopen jaren heb ik veel verschillende programma’s mogen maken, waar ik veel ervaring heb opgedaan”, zegt Carrie aan Party. “Dus toen ik met de voorbereidingen van ‘Carrie op vrijdag’ begon, zei ik tegen mijn kinderen: ‘Het gaat druk zijn de komende weken, en het kan ook best zijn dat mama een beetje afgeleid is en veel in haar hoofd zit’”, vertelt ze.

“En toen zei mijn zoon: ‘Dat snap ik mama, maar het is wel cool dat je nu een show hebt met je eigen naam erin.’ Toen dacht ik: dat is ook zo, schat. Het is een geweldige kans”, beseft Carrie maar al te goed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.