Deze Dolly Dot viert een unieke verjaardag

ByLisa Paulussen

28 september 2024
Foto: Roland J Reinders/MAX

Wellicht is er bijna niemand die bij Angela Groothuizen er nog aan denkt dat zij ooit zangeres bij de Dolly Dots was. Groothuizen heeft zich in haar carrière op heel wat andere vlakken verdienstelijk gemaakt. Als actrice maar vooral als presentatrice en jurylid.

Geef Angela iets en ze maakt er het beste van. ‘Wie Is De Mol’ of ‘Obese’ presenteren? Kan ze. Coach worden bij ‘The Voice Senior’? Doet ze met de minste moeite. Aantreden als hulpcoach in ‘The Voice Of Holland’? Waarom niet? Het palmares van Groothuizen is véél langer dan dit, maar vandaag willen we daar niet echt de nadruk op leggen.

Het is namelijk 65 jaar geleden dat Angela Groothuizen in Alkmaar werd geboren, zij is jarig vandaag en dat verdient een bloemetje en nog véél meer. Angela, we houden vandaag nog een beetje meer van jou. Geniet van die unieke en prachtige verjaardag!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.