Johnny de Mol moet slecht nieuws vertellen aan familie

ByLisa Paulussen

2 oktober 2024
Foto: William Rutten / SBS6

De pech blijft de familie de Mol achtervolgen. Johnny de Mol heeft opnieuw een aanklacht wegens mishandeling op zijn naam staan en hij moest een tijdje geleden ook aan zijn moeder, zangeres Willeke Alberti, vertellen dat de ziekte met een K bij hem was vastgesteld.

De boosdoener? Een plekje op zijn huis tussen zijn ooghoek en neus dat maar bleef terugkomen. En dat vond Johnny verdacht genoeg om het toch maar eens te laten onderzoeken.

De dermatoloog onderzocht het plekje en had helaas geen goed nieuws voor de presentator, schrijft Story.

Het plekje zat gelukkig nog in een voorfase en dus waren ze er vroeg genoeg bij om het zonder veel problemen te vermijden.

Het was een stevige wake-up call voor Johnny en wil meteen iedereen waarschuwen om tijdig opvallende plekjes op je huid te laten nakijken. Hoe sneller je erbij bent hoe beter. “Als je dat niet doet, kan het ook heel anders aflopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.