De problemen blijven zich opstapelen bij Thijs Römer

ByLisa Paulussen

4 oktober 2024
VTM

Het is een jaar dat Thijs Römer het liefst zo snel mogelijk zal willen vergeten. Eerst was er zijn veroordeling en straf voor zijn grensoverschrijdend gedrag en nu wordt hij ook nog eens uit zijn huis gezet, waar hij altijd zo graag heeft gewoond.

Thijs woonde jarenlang met zijn ex-partner Igone in het huis, en koestert dus wel heel wat mooie herinneringen aan de woning.

Ook al bedroeg de huur 2.250 euro, en is dat best een hoog bedrag om te betalen als je geen inkomsten hebt, Thijs had de woning niet willen verlaten, schrijft Party.

Zelf kopen is helaas geen optie, gezien de te hoge vraagprijs voor de woning en dus zullen hij en zijn dochter Sammie het huis moeten verlaten.

Hopelijk vindt Römer een huis dat even dicht gelegen is bij zijn ex Katja Schuurman, zodat hun dochter Sammie makkelijk regelmatig over de vloer kan komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.