Joop uit ‘B&B Vol Liefde’ verdient financieel extraatje dankzij het programma

Foto: RTL

Een groot succes werd de deelname van Joop aan ‘B&B Vol Liefde’ niet. Hij maakte, om het cru te zeggen, een kleine afgang bij de B&B van Anja in Frankrijk. De liefde was groot bij Joop, maar helaas niet wederzijds.

De liefde heeft hij er helaas niet aan overgehouden, maar op financieel vlak heeft hij dan toch iets meer geluk gehad. En dat heeft hij dan weer te danken aan zijn eigen koffiemachine.

Joop bracht zijn eigen koffiemachine mee naar de B&B omdat hij maar weinig zin had in de simpele filterkoffie die hij zou krijgen in de B&B van Anja. Het leverde hem uiteindelijk zijn eigen koffielabel, Joop’s Roast, op, schrijft Party.

Het mag duidelijk zijn dat je niet per se lang hoeft mee te draaien in een realityprogramma, zolang je maar genoeg opvalt.

Dat weet ook Mike. Hij is populair geworden door zijn deelname aan het programma en zijn watersportbedrijf in Blanes is de laatste tijd continu volgeboekt. Wie dus les wil krijgen in eFoilen zal nog even geduld moeten hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.