Yves Berendse niet te stoppen

ByLisa Paulussen

3 oktober 2024

Afgelopen week stemde Nederland het nummer ‘Terug in de tijd’ naar de eerste plek in de Nederlandstalige Top 1000 van Sterren.nl en dat is een straffe prestatie van Yves Berendse. Hij was daarmee ook nog eens de hoogste nieuwkomer. Nieuw op 1, dat overkomt alleen de grootste artiesten.

De zanger is niet te stoppen, er staat duidelijk geen rem op de sympathieke zanger. Niet alleen bij ons doet ‘Terug in de tijd’ het goed, ook de Belgische Radio2, de grootste omroep bij onze zuiderburen, heeft ‘Terug in de tijd’ in hun playlist staan. Bij onze zuiderburen is het nummer één of twee keer per dag op de grootste omroep te horen en dat is een mooi gemiddelde. De grootste hits krijgen die rotatie bij onze zuiderburen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.