Vrouw van Jan Dulles: “Ze is veel te wijs”

ByLisa Paulussen

13 oktober 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Je drie maanden oude baby verliezen, het is de ergste nachtmerrie van zowat elke ouder. Helaas werd het de realiteit van Jan Dulles en zijn vrouw Caroline.

Dankzij de hulp van buitenaf en van een psycholoog wisten Jan en Caroline het verlies te verwerken. Al blijft het natuurlijk erg pijnlijk.

Caroline en Jan zijn grote tegenpolen van elkaar, maar ook dat lijkt net hun geheim te zijn tot een sterke relatie. “Tussen ons is het altijd allemaal heel spannend. Het is nooit saai bij ons”, klinkt het bij Caroline in Weekend.

Na Donna kreeg het koppel opnieuw een kindje en mocht Caroline zich opnieuw mama noemen. En die rol bevalt haar prima.

“Het wordt allemaal makkelijker naarmate ze ouder worden. Lina is het tegenovergestelde van haar broer James. Zij is heel ondeugend. Ik denk altijd dat zij de leeftijd van Donna in haar heeft: ze is veel te wijs.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.