Jan Versteegh: “Ik heb geen idee of het ook zo zou zijn”

ByLisa Paulussen

8 oktober 2024
Foto: William Rutten/SBS6

Moeten we niet allemaal toegeven dat we misschien stiekem wel jaloers zijn op iemand en dat we graag eens een keertje van leven zouden willen ruilen? Toch lijkt dat bij Jan Versteegh niet het geval te zijn

“Ik zou met niemand willen ruilen. Ik heb twee schatten van kinderen en de baan waar ik sinds mijn twaalfde al van droomde. Misschien wil ik dan toch ruilen met mijn vrouw. Zo kom ik er misschien achter wat ze toch in mij ziet”, lacht hij in Libelle.

Jan en zijn vrouw Dieuwertje zijn altijd eerlijk tegen elkaar. Dat hoort ook in een relatie. Maar zijn laatste leugentje was toch tegen haar.

“Ik appte mijn vrouw dat alles goed zou komen. Maar dat was een leugen, want ik heb ook echt geen idee of dat wel zo zou zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.