Vrouw van Jan Dulles: “Dat is ieder jaar weer overleven”

ByLisa Paulussen

9 oktober 2024
Foto: Showbizzsite.nl

In 2020 overleed Donna, het dochtertje van Jan Dulles en zijn vrouw Caroline. Op haar geboortedag staan ze altijd een keertje extra stil bij haar overlijden en daarna volgen de drie maanden waarin ze nog leefde.

“Ik vind dat altijd heftig. Naar de winter toe, de kerstperiode. Dat is ieder jaar weer overleven. Het wordt gelukkig wel minder scherp. De scherpe kantjes gaan er een heel klein beetje vanaf, het aanwezige verdriet wordt minder”, zegt Caroline in Weekend.

Het helpt Caroline wel om er veel over te kunnen praten. Want als koppel praten Jan en Caroline er niet zo heel vaak over.

“Maar apart van elkaar weer wel. Maar gelukkig wordt er door hem in elk geval over gesproken. Als ik me rot voel, kan ik het in therapie kwijt. Dat is fijn. Ook dat ik weet dat dat niet erg is, dat het logisch is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.