Guus Meeuwis in Belgische versie van ‘Beste Zangers’

ByShowbizzsite.nl

5 oktober 2024
Foto: VTM

Bij ons deed hij nog niet mee aan ‘Beste Zangers’, maar Guus Meeuwis is vrijdag wel naar onze zuiderburen vertrokken om daar het vliegtuig richting Marseille te nemen.

Samen met zes andere Belgische artiesten neemt Guus deel aan de Belgische versie van ‘Beste Zangers’. Bij onze zuiderburen heeft het programma de naam ‘Liefde Voor Muziek’ en het loopt op de commerciële zender VTM.

Dat Guus Meeuwis ja heeft gezegd op de vraag van VTM om aan het programma deel te nemen is best wel opvallend want Guus was nog niet in ‘Beste Zangers’ te zien.

“Enorm vereerd was ik met de uitnodiging voor het geweldig Belgische programma ‘Liefde Voor Muziek’. Zéér enthousiast werd ik er ook van en dus ben ik – met deze toffe club Belgische collega’s – kwispelend onderweg naar Frankrijk om een nieuw seizoen op te nemen!”, schreef Guus vrijdag op zijn sociale media.

Bij de Belgische artiesten onder andere Hooverphonic, Barbara Dex en Maksim Stojanac met wie Hannah Mae de zomer met ‘Ik wil dat je liegt’ dé Belgische zomerhit scoorde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen