Iedereen zegt hetzelfde over piepjonge Frans Bauer

ByLisa Paulussen

7 oktober 2024
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Nog iets meer dan een week en Frans Bauer staat twee avonden in Ahoy en dat gaat een feestje worden. De zanger uit Fijnaart is bezig met de allerlaatste voorbereidingen voor de twee concerten. Tijdens het opruimen kwam hij zijn allereerste single nog tegen.

“Mijn eerste singeltje, 500 stuks had ik ervan zelf verkocht aan de deuren in het zon overgoten Fijnaart. De tijd is voorbij gevlogen!!”, glundert Frans Bauer.

Het was het begin van zijn muzikale carrière, nadien zou Frans Bauer vele duizenden plaatjes verkopen.  Deze single ‘Ben je jong’ verscheen in het jaar 1987, nu toch al 37 jaar geleden.

“Ach, wat was je daar nog een jong ventje”, reageert Sylvana. “Mooi he, hoe je van ver bent gekomen”, gaat Gerrie verder. Heel wat fans zijn dol op de look van de jonge Frans Bauer, al ziet hij er vandaag de dag nog altijd knap uit, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.