Frank van Etten zegt optredens af na burn-out

ByLisa Paulussen

10 oktober 2024

Dikke pech voor zanger Frank van Etten, hij lag afgelopen weekend in het ziekenhuis en daar kwamen de specialisten tot het besluit dat de zanger een burn-out heeft.

De zanger heeft de raad gekregen om het even rustiger aan te doen en daardoor heeft hij besloten om zijn agenda voor de rest van de maand leeg te maken. “Ik neem nu gedwongen rust en hopende op een goed herstel om daarna weer goed terug te komen”, laat de zanger weten.

“De lichamelijke klachten zijn een schreeuw van stop ff en denk aan jezelf”, gaat de zanger verder. “Hoe doe je dat als je geen nee kan zeggen en je altijd iedereen wilt pleasen en zingen je leven is …. Het resulteert in dit en dat is confronterend en verdrietig tegelijk”, besluit de zanger.

Zo is dat Frank, je kan écht niet iedereen pleasen. Denk eerst en vooral aan jouw gezondheid, échte vrienden begrijpen dat je tijd voor jezelf nodig hebt en dat jouw eigen gezondheid en leven op de eerste plaats komt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.