Roxeanne Hazes: “Ik sta daar wel voor open”

ByLisa Paulussen

15 oktober 2024
Foto: Cornelie Tollens / SBS6

Niet alleen de mensen hebben genoten van Roxeanne Hazes haar verschijning in ‘Make Up Your Mind’, ook Roxeanne zelf heeft er heel erg van genoten om erbij te mogen zijn.

“Ik hoop van harte dat ik voor het volgend seizoen weer word uitgenodigd, want dat is zo’n feestje om te mogen meemaken”, zegt ze in Weekend.

Kansen zoals deze zijn voor iemand als Roxeanne natuurlijk heel erg fijn. Je blijft er ook een beetje door in the picture. En het is een unieke manier om zich van een andere kant te laten zien.

“Mijn leven loopt sowieso wel lekker. Alleen, om nét even wat meer bezig te zijn met tv, en vooral dingen die mij daarin aanspreken, dat vind ik te gek. Ik sta er wel voor open om meer op televisie te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.