Jan Bauer: “Pap, het geld is op”

ByLisa Paulussen

17 oktober 2024
Foto: Showcomm bv

Zowel Jan Bauer als Fransje Bauer hebben de droom om iets in de horeca te gaan doen. Maar om die droom te verwezenlijken hebben ze natuurlijk een startkapitaal nodig. Daarvoor kunnen ze terecht bij de bank, of misschien gewoon bij hun vader Frans Bauer.

“Ik weet het niet. We moeten natuurlijk wel met een goed idee komen. Het kan niet zo zijn dat als dat dan gebeurt, dat je een maand later zegt: ‘We gaan het toch niet meer doen.’ Of: ‘Pap, het geld is op’”, zegt Jan in Weekend.

Jan heeft nog nooit geld gevraagd aan zijn vader om naar de kroeg te kunnen gaan of iets anders leuks te gaan doen. Ze werken er zelf voor.

“Wij werken allemaal best hard, vind ik. Ik werk elke week twintig uur in een restaurant, Fransje ook. Christiaan zingt en rijdt mijn vader naar optredens, maar werkt ook bij een advocatenkantoor als fiscalist. Niemand van ons zou zeggen: ‘Hé papa, we hebben geld nodig, kun je alsjeblieft wat overmakn?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.