Carrie ten Napel: “Ik was wel teleurgesteld”

Foto; Janita Sassen

De ouders van Carrie ten Napel zijn trots op hun dochter. Ze worden zelf ook een jaartje ouder, maar gelukkig gaat het nog goed met hen. Ze zijn nog niet kwetsbaar en zijn nog heel fit.

“En dat ze veel oppassen en dat aankunnen, het ook leuk vinden. Ze zijn volop bezig. Dus ik heb daar nog geen zorgen over en ik hoop dat het heel lang uitgesteld wordt”, zegt ze in Weekend.

Carrie ten Napel is goed bezig, dat is het minste wat je kan zeggen. En er lijkt nog maar weinig te zijn gebeurd in haar carrière wat mislukt is.

“Ik was wel teleurgesteld dat ik de voetballerij niet leuk genoeg vond om in door te gaan. Dat was zo’n moment waarop ik dacht: maar dit was toch waar ik als klein meisje van droomde? Nu heb ik het, waarom vind ik het dan niet leuk genoeg?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.