Marco Schuitmaker: “We hebben het nooit over de showbizz”

Foto: Showbizzsite.nl

Hoewel Marco Schuitmaker ontzettend veel succes heeft, staat hij nog altijd met beide voetjes op de grond. Het succes heeft hem nog niet veranderd en dat zal ook niet gebeuren.

“Ik sta er nog net zo in als in het begin. Ik leef mijn droom. Ik had twee wensen. Een hit scoren en een groot concert geven. Beide zijn uitgekomen”, zegt hij in Story.

Ondanks zijn succes is Marco altijd zichzelf gebleven en kunnen zijn vrienden nog altijd op hem rekenen. Een klusje of een kopje koffie, je mag Marco nog altijd bellen.

“Ik wil ook dat het zo blijft. Mijn vriendengroep is ook nog dezelfde als vijf, zes jaar geleden. Zij vinden ook niet dat ik veranderd ben. Als we samen zijn, hebben we het ook nooit over de showbizz of wat ik meemaak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.