Jan Smit zet journaliste van De Telegraaf op haar plek

ByLisa Paulussen

19 oktober 2024
Foto: Peter De Smedt

Kim Querfurth, journaliste bij De Telegraaf, heeft slechte punten gescoord bij Jan Smit.

Kim had wat commentaar over Jan Smit tijdens het Televizier Gala van afgelopen donderdag. “Jan Smit, verf je haar minder gitzwart”, blokletterde De Telegraaf. Jan Smit verslikte zich vrijdag net niet tijdens het drinken van een tas koffie. Wat schreef die nou?

“Voor Jan Smit nog een kleine tip: een volgende keer het haar niet meer gitzwart verven maar donkerbruin om die welbekende Elvis look te vermijden”, lezen we in het artikel bij De Telegraaf. Dit kan Jan niet zomaar voorbij laten gaan, hij reageert dan ook.

Beste Kim, ik ken je niet maar ik zag dat ik mijn haar verfde, althans dat zeg jij. Maar ik weet niet of je het kan zien, maar mijn hele slaap zit vol met grijze haren, aan beide kanten. Dus, misschien volgende keer effe checken van te voren. Geniet van je weekend”, reageert Jan Smit in een video op zijn sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.