John de Bever: “Ik ben er op mijn 14de mee gestopt”

ByLisa Paulussen

25 oktober 2024
Foto: Showbizzsite.nl

Als het van John de Bever en Kees Stevens afhangt, dan gaan ze nog wel even door met hun realityreeks ‘De Bevers’.

Pas wanneer ze iets tegen hun zin moeten gaan doen, dan pas hebben ze een goede reden om ermee op te houden. Toneel spelen en dingen verzinnen om het interessant te houden, daar doen ze liever niet aan mee.

“Laatst kwam ik een oude jeugdvriend tegen die naar de serie had gekeken. Hij zei dat ik net zo was als vroeger. Dat vind ik een groot compliment. En weet je, ik ben maar een zanger. Ik ben geen hartchirurg die levens redt. Als hij een fout maakt, gaat er iemand dood. Als ik dat doe is er niks aan de hand”, zegt John in Story.

Als zanger is John natuurlijk erg populair. Maar in zijn jeugd was het toch een beetje anders. Al komt dat vooral door school.

“Ik heb twee fantastische ouders en ik wilde altijd iedereen blij maken. We hadden het niet rijk, maar we kwamen ook niets tekort. Maar school was niet aan mij besteed. Ik was ook geen goede leerling. Op mijn 14de ben ik ermee gestopt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.