Wendy van Dijk rouwt om overleden dierbaren

Foto: DPG Media

Het zijn moeilijke tijden voor presentatrice Wendy van Dijk. Op amper een maand tijd verloor Wendy twee dierbare personen. Haar nicht Bianca, die amper 49 werd, overleed heel plots. Maar ze verloor ook regisseur David Lipschits, die mee aan de wieg stond van Wendy haar carrière. Hij overleed na een slepende ziekte.

“Onze humor samengesmolten kreeg een gedaante, stem en uiterlijk, Ushi. Wat een succes was het”, blikt Wendy terug op sociale media en in Story.

Begin dit jaar zou Wendy terugkomen met een nieuw typetje dat naar David werd vernoemd: Davida. De plannen waren al heel concreet en het karakter stond bijna volledig op punt. “Maar het mocht niet baten.”

Wendy is erg aangedaan van het overlijden van de regisseur, wie ze zo dankbaar was voor alle kansen. “Mijn hart is gebroken en je gaat zo gemist worden”, klinkt het bij Wendy.

Door het overlijden van deze 2 dierbare personen moet Wendy ook vaker terugdenken aan de dood van haar vader Jaap. Het is dan wel 16 jaar geleden, de presentatrice kan niet ontkennen dat het nog altijd heel erg pijn doet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.