Thijs Römer onder vuur: “Ik hoop dat je eindelijk de waarheid vertelt”

ByLisa Paulussen

13 augustus 2022
Foto: VTM

Naast Marco Borsato en Jeroen Rietbergen is nu ook Thijs Römer beschuldigd van grensoverschrijdende praktijken. Hij zou dingen gedaan hebben met Nena, die op het moment van de feiten 14 was, maar die nu al 20 is.

Thijs ontkent alle feiten en blijft volhouden dat hij niks heeft gedaan. Terwijl er een heuse storm rond de feiten woedt in Nederland, geniet hij van een vakantie met zijn vrouw in Thailand.

Ook het management van Thijs zwijgt in alle talen en reageert niet op de vraag of de acteur een aangifte heeft gedaan tegen Nena.

Thijs volgde Nena lange tijd niet meer op Twitter en heeft haar naar het schijnt ook even helemaal geblokkeerd. Tot voor kort, toen is hij haar terug beginnen volgen.

En daar heeft hij volgens Story een goede reden voor. Zo zou hij in de gaten kunnen houden wat ze nog meer over hem post op het sociale media kanaal. Nena liet nog weten op Twitter: “Ik hoop elke dag nog dat hij zijn mond opentrekt en de waarheid vertelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.