Wolter Kroes: “Ik ben ook maar een normale gozer”

ByLisa Paulussen

1 oktober 2022
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Als je graag een optreden van Mart Hoogkamer wil bijwonen, dan kan je maar beter geen biertje naar het hoofd van de zanger gooien. Als dat gebeurt, verlaat de zanger meteen het podium en is het optreden afgelopen.

Wolter Kroes kan de beslissing van Mart goed begrijpen, en hij kan zich perfect inbeelden dat het allesbehalve plezant is voor de zanger.

Kroes probeert het zelf anders aan te pakken en probeert veel van zijn aandacht aan het publiek te besteden wanneer hij op het podium staat.

“Als het even kan, ga ik voorafgaand aan het optreden als naast het podium even foto’s maken met de mensen, dat ze zien dat ik gewoon een normale gozer ben. Ik hou van het publiek. Als zij er niet zijn, treden wij niet meer op”, klinkt het in Party.

Wolter wil niet overkomen alsof hij zichzelf belangrijker vindt dan anderen, en dat is volgens hem het geheim om vooral geen bier naar je hoofd geslingerd te krijgen. “Als ik zou zeggen: ‘ik ben belangrijk en jullie moeten naar mij luisteren’, dan houdt het in sommige delen van het land gauw op, hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.