Nieuw seizoen van “De Bauers”: Gezondheid Mariska mogelijke spelbreker 

Foto: ANP

Televisieland is geïnteresseerd in een nieuw seizoen van “De Bauers”, dat konden we opmaken na de passage van Frans bij “Renze op Zondag”.

Een belangrijke voorwaarde voor Frans is natuurlijk dat zijn gezin het er mee eens is om opnieuw 24/7 gefilmd te worden.

Zoon Lucas heeft al aangegeven dit niet te zien zitten en ook rond Mariska zijn er twijfels.

De echtgenote van Frans werd namelijk begin vorig jaar getroffen door een herseninfarct. Ondertussen stelt Mariska het beter maar helemaal de oude is ze nog niet, er bestaan zelfs twijfels of dit zelfs ooit nog het geval gaat zijn, zo valt te lezen in “Party”.

Eén van de problemen waar Mariska momenteel nog mee sukkelt is dat ze sneller overprikkelt geraakt dan voor haar infarct. Niet evident natuurlijk als je constant een ganse cameraploeg achter je aan zou krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.