Komen Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar?

Dirk Verbocht / Showbizzsite.nl

Nadat hij de voorbije jaren zowat alles wat hij liefhad kwijtspeelde, lijken er stilaan weer iets meer hoopvolle tijden aan te breken voor Marco Borsato. De voorbije jaren was hij zowat persona non grata geworden nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van ‘The Voice’ en zedenfeiten met een destijds minderjarig slachtoffer.

Maar het tij lijkt nu heel langzaamaan opnieuw te keren voor de eens zo populaire zanger. Wat de eerste feiten betreft werd hij al buitenvervolging gesteld, en ook in de zaak rond de vermeende zedenfeiten zouden er inmiddels vraagtekens geplaatst worden bij zijn schuld. Om die weggewerkt te krijgen wordt momenteel extra onderzoek gedaan. En ook op persoonlijk vlak gaat het volgens het weekblad Party opnieuw een pak beter met hem.

Zo zou de band met zijn ex-vrouw en grote liefde Leontine opnieuw sterk verbeterd zijn. Volgens geruchten zou er zelfs een verzoening in de maak zijn, al beweert juicekoningin Yvonne Coldeweijer dan weer dat Leontine weer in de armen van multimiljonair John Huiberts zou liggen. Maar aangezien dat laatste nog door geen enkele partij bevestigd werd, hebben we voorlopig het raden naar haar huidige relatiestatus. En wie weet klopt het gezegde dan toch en roest oude liefde niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.